Constructiewerk

Stalen geraamte voor wildwaterbaan

Locatie
Putten
In opdracht van
Van Egdom Recreatietechniek

De Wilde Technics bouwt een gigantisch stalen geraamte voor een wildwaterbaan in Putten. Bijzonder aan deze opdracht is de grootte van de staalconstructie. 

Met name de stalen dragers onder de drie pools, die als rustplek in de route van de wildwaterbaan zitten, hebben een enorme spanbreedte. Een mooie uitdaging en technische puzzel! Technics heeft ook de staalinkoop voor haar rekening genomen, een gecertificeerd proces vanwege de hoge kwaliteitseisen. Met 15.000 kilo staal, 2.154 stuks thermisch verzinkte bouten, moeren en sluitringen bouwen we aan een waar spektakelstuk. Het staalwerk wordt volbad thermisch verzinkt en vervolgens door ons op locatie geplaatst. Alle lassen worden eveneens gecertificeerd en gecontroleerd. Na veel voorbereidingswerk in eigen huis en de continue samenwerking met de verzinkerij, kijken we nu uit naar de daadwerkelijke start van de bouw vanaf eind januari!

Eerder leverde De Wilde Technics al volbad verzinkte bankjes en zo'n 60 meter balustrade voor Bosbad Putten. Deze balustrade bestaat uit laser gesneden panelen, die onderling aan elkaar gekoppeld kunnen worden.