Machinebouw

Machinebouw

Wilt u binnen uw maakbedrijf een bepaalde handeling automatiseren? Dit om efficiënter te kunnen werken en de fout kans te minimaliseren? Graag denken we met u mee over de beste oplossing voor uw specifieke vraag en maatwerkmachine. Van 3D-ontwerp tot bouw en plaatsing. Dit doen we voor bedrijven in uiteenlopende sectoren. 

Wát wilt u automatiseren?

Allereerst is het van belang om de kernvragen vast te stellen. Wat wilt u automatiseren? En wat moet het opleveren? Kortom, we gaan met u in gesprek en horen graag alles over uw ideeën en wensen. Het kan zijn dat u al een eerste schets of ontwerp hebt gemaakt. Dan adviseren we u op basis daarvan. Heeft u nog niets op papier staan, of slechts heel summier? Dan brainstormen we graag samen met u over de beste oplossing.

3D-ontwerp in CAD

Op basis van uw wensen en eisen maken we een ontwerp. We ontwerpen uw machine in spe met CAD. Daardoor kunt u uw machine al in de ontwerpfase van alle kanten bekijken. Bij het ontwerpen houden we rekening met alle relevante factoren: van technische kwaliteit en constructie tot maatvoeringen. We leggen u dit ontwerp voor, bespreken het met u en voeren eventuele door. Vervolgens maken we de begroting.

Productie in eigen werkplaats

Gaat u akkoord met het ontwerp en de begroting? Dan gaan we over tot productie. We bouwen uw machine in onze eigen werkplaats in Vianen. Voor de besturingstechniek werken we samen met een gespecialiseerde partner. In nauwe samenwerking ontwikkelen we de machine die u nodig heeft. We testen de machine, verzorgen het transport, de plaatsing en de inwerkingstelling.

Onderhoud

Besteed gerust ook het onderhoud aan ons uit. U krijgt een onderhoudscontract op maat, afgestemd op uw wensen. Lees meer over machine-onderhoud & machinereparatie.

Duidelijke afspraken, snelheid en efficiency

Bij Technics kunt u rekenen op veel inventiviteit om te komen tot de best mogelijke maatwerkmachine of constructie. We denken volledig met u mee. En we houden van heldere afspraken, snelheid en flexibiliteit. Daarbij profiteert u van onze kennis en ervaring als machinebouwer en constructiebouwer voor De Wilde Spoorwegbouw. Voor dit zusterbedrijf ontwikkelen we onder meer machines waarmee de medewerkers efficiënt werken in uitdagende omgevingen, zoals op bruggen, in tunnels en op viaducten.

Ook behoefte aan een efficiƫnter productieproces met maatwerkmachines?
Neem contact op
+31(0) 348 470 146
Mail ons